Koncerter

.

Korleder Lisbeth Pedersen leder børnekorene.

Forårskoncert med børnekor tirsdag 21. maj kl. 16.30

Tirsdag d. 21. maj 2024 er der forårskoncert i Præstegårdsladen i Græsted med børnekor fra provstiet. I dette forår har Gribskov Korskole og børnekor fra Græsted Kirke slået deres kor sammen. Det har givet gode muligheder for at få sangen til at blomstre, så derfor indbyder de nu til koncert.

Repertoiret bliver en god blanding af forårssange, friske børnesange og gamle og nye salmer, hvor børnene viser, hvad de har arbejdet med i foråret. Alle er velkomne til at komme og opleve den glæde, børns sang kan give.

Måske er det nu, man skal tage sit barn eller barnebarn under armen og dukke op til koncerten. Det kan jo være, barnet skal være med i næste sæson?
Koncerten begynder kl. 16.30.

Sommerkoncert torsdag 11. juli kl. 20.00 i Græsted Kirke

Koncert torsdag d. 11. juli kl. 20.00 i Græsted Kirke med Isabel og Jens Carlander.

Den dansk/finske tenor Jens Carlander og hans hustru pianist Isabel Carlander kommer til kirken og holder koncert torsdag den 11. juli.

Til koncerten vil Jens Carlander synge sange fra den nordiske sangskat af Heise, Petterson-Berger, Sibelius og Kuula.

Ud over at akkompagnere sangene vil Isabel Carlander også spille klavermusik af Victor Bendix, dansk musiks senromantiske enfant terrible.

Der er lagt op til en stemningsfuld aften, hvor man også får mulighed for at høre nordiske viser.  Der er gratis adgang.

Tenoren Steen Huttunen og pianisten Kristian Rasmussen holder sangaften

Sommerkoncert torsdag 8. august kl. 20.00 i Græsted Kirke

Sangaften! Tenoren Steen Huttunen og pianisten Kristian Rasmussen har arbejdet sammen i 25 år, og over årene opført en række af ofte mindre kendte værker.

Til denne koncert har de valgt at opføre en lille sangcyklus af den italienske komponist, Ottorino Respighi, hvis sange kun få kender. Han kendes for orkesterværker som ’Roms fontæner’. Sangene er elegante og udtryksfulde med en særlig italiensk karakter.

Derudover har de også ønsket at opføre englænderen Ralph Vaughan Williams mindre kendte cyklus, ’On Wenlock Edge’, som rummer en særlig engelsk folketone, og en skønhed, som burde gøre den mere populær.

Derudover opfører de sange af Schubert og Grieg, et mere traditionelt repertoire, som ikke desto mindre er stor og dybfølt musik af store mestre. Der er gratis adgang.