Børnekor

Korene i Græsted 

I Græsted kirke er der to tilbud til børn, der er glade for at synge:                 

 

Kirkespirerne

Korleder Lisbeth Pedersen synger med korspirerne.

 

Kirkespirerne er kor for drenge og piger i 0.-2. klasse. Vi synger, danser og leger med stemmen og lærer det helt grundlæggende om musik. 

Repertoiret spænder meget vidt og rummer både kirkelige og ikke-kirkelige sange som f.eks. årstidssange, fjollesange mm. Det grundlæggende indhold i kristendommen bliver præsenteret gennem repertoiret. 

Ind imellem medvirker Kirkespirerne ved gudstjenester eller små koncerter. Koret øver hver tirsdag fra kl. 15.00 – 16.00 i Præstegårdsladen.

Tilmelding til spirekoret:

Tilmelding til Kirkespirerne og Gribskov Korskoles spirekor (børnekor 0.-2. klasse)

 

Græsted kirkekor

 

Koret er for de ældre børn fra 3.-9. klasse. I koret videreudvikler vi vores stemmer gennem sang, dans og bevægelse. Vi øver os i at synge to- og tre-stemmigt, og vi lærer et bredt udsnit af sange og salmer i mange stilarter og med forskelligt indhold. Det største fokus er fortsat på kirkeligt repertoire, men vi synger også meget andet.

Ind imellem medvirker vi ved gudstjenester og små koncerter sammen med Kirkespirerne eller alene. Vi øver hver tirsdag fra kl. 16.00-17.00 i Præstegårdsladen

Tilmelding til kirkekoret:

Tilmelding til Græsted Kirkekor (3.-9. klasse) og Gribskov Korskoles juniorkor

 

Diverse oplysninger:

Korleder for begge kor er Lisbeth L. Pedersen, der er uddannet lærer samt kirkemusiker med sang og korledelse. Lisbeth har desuden gennemført en to-årig efteruddannelse ved Børnekorakademiet.

Fast pianist ved korene er kirkens organist Susanne Clod Pedersen, der er uddannet koncertpianist og organist.

Det er gratis at være med i korene.

Yderligere oplysninger fås hos Lisbeth L. Pedersen, 60 62 10 57.